avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Pareri? Noul Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Pareri? Noul Avocatnet.ro

E in premiera. E modul in care intelegem sa va consultam cu privire la viitoarele modificari ale Avocatnet.ro. Va place? Nu va place? Cat mai detaliat raspunsul, va rugam :sorry:

Cum... ce e? Prima pagina a Avocatnet.ro, intr-un potential nou design.

[ link extern ]

Multumim anticipat. ;)

PS
Intrebam pentru ca orice este modificabil. De aceea, va rugam sa ne spuneti ce anume credeti ca ar trebui modificat la aceasta versiune de design a primei pagini.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 21:34, 3 Iulie 2009
In primul rand, multumesc ca ati dat o faţă umana consultantului Paula Nimigean :). Ca sa ne formam insa o imagine de ansamblu, nu ati putea face ceva sa vedem toata pagina, fara sa fim nevoiti sa facem scroll orizontal (macar) pe ea? La o prima vedere arata bine... Parerea mea.
Scuze pentru numele de acolo :D. Designerul a folosit texte reale, daca e nevoie le facem blur... :">. In principiu, e o poza, de aceea e nevoie de scroll. In varianta "normala" n-o sa se mai puna problema de scroll. ;)
Promit ca maine avem si o varianta fara scroll :)
Multumesc.
Nu ma deranjeaza, ma distreaza :). Ar fi mai bine sa ne dam cu parerea pe "fara scroll", pentru ca asa poti sa vezi proportii, aspect general, etc.
Pe 22 inch se vede super (eu fiind mai chioara am ditamai monitorul).

Imi place.
Interesant noul design, e binevenita o schimbare !!! =D>

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre noul listing al paginii de consultanti? Admin Admin Iata link-ul: http://www.avocatnet.ro/content/consultant|cautare asteptam pareri. ::surrender: (vezi toată discuția)
Am relansat prima pagina de forum pianistul pianistul http://www.avocatnet.ro/content/forum Noul format contine - cea mai recenta discutie din Forum - editorii Avocatnet.ro va recomanda - categorii forum ... (vezi toată discuția)
Beta.avocatnet.ro - va invitam sa testati Alin Popescu Alin Popescu Tocmai am lansat noua forma a primei pagini. Dupa cum spuneam in trecut, observatiile pe care le primim acum o sa ne ajute sa creionam noua forma a ... (vezi toată discuția)