avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Pareri? Noul Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Pareri? Noul Avocatnet.ro

E in premiera. E modul in care intelegem sa va consultam cu privire la viitoarele modificari ale Avocatnet.ro. Va place? Nu va place? Cat mai detaliat raspunsul, va rugam :sorry:

Cum... ce e? Prima pagina a Avocatnet.ro, intr-un potential nou design.

[ link extern ]

Multumim anticipat. ;)

PS
Intrebam pentru ca orice este modificabil. De aceea, va rugam sa ne spuneti ce anume credeti ca ar trebui modificat la aceasta versiune de design a primei pagini.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 21:34, 3 Iulie 2009
Scuze, azi m-am prins cu altele si am uitat de varianta restransa. Maine promit sa fie si ea aici. ;)
Ma refer la rubricile respective restranse. Ca problema cu scrollul am rezolvat-o dupa ce am citit mai atent ce ati scris ( era un png :) ).
Felicitari pentru ideea de a modifica prezentarea site-ului.
Arata destul de bine iar daca ceva nu va "merge" sunt convinsa ca se va "remedia" rapid astfel ca nu pot decat sa va urez "la mai mare" oricum acest site este o "surpriza placuta continua":luck:
pakos a scris:

Ma refer la rubricile respective restranse. Ca problema cu scrollul am rezolvat-o dupa ce am citit mai atent ce ati scris ( era un png :) ).


Hmm, pentru cazul ala cred ca e mai bine sa va prezentam spre finalul saptamanii urmatoare o forma functionala a primei pagini ;) Sper sa fie online atunci. Si sa putem discuta exact despre fiecare amanunt din pagina in cauza.

Numai bine.
Mai avem rabdare. Oricum sunt convinsa ca va fi ceva deosebit. Multumim pentru tot ceea ce faceti pentru comunitatea avocatnet!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre noul listing al paginii de consultanti? Admin Admin Iata link-ul: http://www.avocatnet.ro/content/consultant|cautare asteptam pareri. ::surrender: (vezi toată discuția)
Am relansat prima pagina de forum pianistul pianistul http://www.avocatnet.ro/content/forum Noul format contine - cea mai recenta discutie din Forum - editorii Avocatnet.ro va recomanda - categorii forum ... (vezi toată discuția)
Beta.avocatnet.ro - va invitam sa testati Alin Popescu Alin Popescu Tocmai am lansat noua forma a primei pagini. Dupa cum spuneam in trecut, observatiile pe care le primim acum o sa ne ajute sa creionam noua forma a ... (vezi toată discuția)