avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... lncalcare clauza de confidentialitate, migrare clienti
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

lncalcare clauza de confidentialitate, migrare clienti

Buna, ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Am un PFA (salon de fitness EMS) si am semnat un ctr de prestari servicii cu alt PFA (antrenor personal de fitness).Persoana nu avea la momentul discutiei nici un fel de experienta , i-am oferit 3 luni de formare in domeniul EMS , urmand sa lucreze pt mine.Dupa perioada de formare ,cele 3 luni, respectivul si-a deschis propriul salon (am aflat ca in timp ce lucra pt mine amenaja spatiul, si-a cumparat aparatura) .Mentionez ca in ctr am inclus clauza de confidentialitate si ca nu v-a presta servicii similare in alte firme cu acelasi domeniu de activitate timp de 12 luni .Problema mea este ca ctr-ul este doar semnat nu si stampilat deoarece m-a tot amanat cu stampila.Deasemenea am in registrat in reg de casa chitanta si factura pt plata sumei cuvenite doar pt 1 luna si doar semnate.
Va rog sa-mi spuneti daca am vreo sansa de castig in cazul in care il actionez in instanta.Sunt revoltata si ma simt furata (a venit la mine doar sa vada daca este profitabila afacerea ) pt ca deja mi-a luat din clienti (a avut acces la nr de tel ale clientilor ) si ma si denigreaza.

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 29 Mai 2015
gvrlmonica, utilizator
Cel mai recent răspuns: gvrlmonica , utilizator 15:10, 29 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurenta neloiala salon coafura LucianB31 LucianB31 Buna seara ! As dori sa stiu daca exista concurenta neloiala in urmatoarea speta: Doua angajate pleaca de la un salon de coafura, apoi isi deschid un salon pe ... (vezi toată discuția)
Preaviz 45 zile fara sa semnez actul aditional iulya_amc2006 iulya_amc2006 Buna ziua, Lucrez la o firma de contabilitate din 2013, pe functia de contabil. In 2016 mi -a fost modificata functia din contabil in sef birou contabilitate ... (vezi toată discuția)
Concurența neloială elena.sem elena.sem Se poate da in judecata o firma care face concurenta neloiala? (vezi toată discuția)