avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dezmembrare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dezmembrare auto

Cum se procedeaza pentru a dezmembra un autoturism inmatriculat in strainatate (UE) ? Se elibereaza certificat de dezmembrare necear la radierea in strainatate ?
Ce diferenta este intre dezmembrare la Kilogram si dezmembrare pentru vanzarea pieselor de schimb ,ma refer la certificatul de dezmembrare ?
Fiind automobil inmatriculat in strainatate exista un impediment pentru al dezmebra prin centrele autorizate in Romania ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:58, 31 Mai 2015
Sunt unitati diferite cele de colectare fier vechi si cele de dezmembrari auto pentru recuperare si comercializare componente/ansamble
Este necesar ca unitatea la care predati bunul mobil sa va eibereze document din care sa reiasa ca a fost predat auto serie identificare xxx pentru casare,urmand ca documentul sa fie tradus si utilizat in tara de provenienta pentru radiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. ... Dbr89 Dbr89 Buna ziua, Am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. Am vorbit cu o persoana care se ocupa de preluarea masinilor avariate si eliberarea unui ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism avariat, aflat in afara romaniei krisla krisla Buna seara! Detin un autoturism inmatriculat in tara, pe care l-am scos in 2008 din Romania, cu scopul de a-l folosi cateva luni in interes personal. ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata in romania DjSannan DjSannan Buna tuturor. As avea nevoie de informatii. Eu am plecat din tara cu masina mea inmatriculata in Romania. Acum a trecut ceva timp si actele iau ... (vezi toată discuția)