avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar antifrauda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar antifrauda

Ma atentionat tatal meu ca am primit acasa o instiintare prin care sa ma prezint de urgenta in maxim 7 zile la politia capitalei ( pe calea victoriei ) ptr. un dosar anti frauda. Din cate stiu eu singurul lucru care ar putea fi este o amenda de rovinieta luata acum ceva ani de care nu aveam habar la vremea respectiva pana am primit o instiinare de executare silita in 2013. Eu nu am facut nimic atunci si nici nu am mai fost deranjat cu acest subiect.

Este posibil sa fie de la rovinieta sau sa fie altceva ?
Ultima modificare: Luni, 1 Iunie 2015
danielstefan392, utilizator
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 17:54, 1 Iunie 2015
cu siguranta nu este de la rovinieta
Mergeti la politie si veti afla despre ce este vorba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia locala, instiintare stationare interzisa fakeidmess09 fakeidmess09 Buna ziua, ieri am primit in parbriz o instiinare de la politia locala invitandu-ma la sectia de politie pentru identificare pe motivul stationarii interzise ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovinieta danielstefan392 danielstefan392 Buna ziua, In anul 2010 luna a 7-a am primit amenda 28 euro ptr. ca am circulat fara rovinieta. Lucru care pana in prezent eu nu l-am stiut, tin sa ... (vezi toată discuția)