avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Politia locala, instiintare stationare interzisa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Politia locala, instiintare stationare interzisa

Buna ziua, ieri am primit in parbriz o instiinare de la politia locala invitandu-ma la sectia de politie pentru identificare pe motivul stationarii interzise in cele din urma urmand sa fiu sanctionat, precizez ca in instiintare este scris ca masina a fost fotografiata. intrebarea mea este daca nu ma prezint la sectie ce se poate intampla? Sa ma asteptla o amenda acasa? Din cate stiu politia locala nu mai are drept de a fotografia si a te amenda, ci doar politia rutiera. Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 15:19, 23 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are dreptul și de a fotografia și de a amenda. Nu are dreptul de a trimite citații, dar poate încerca să vadă dacă se prezintă cineva.
Siin caz de neprezentare sa ma astept ca amenda sa vina acasa?
Nu, nu poate da amenda pentru neprezentarea la citație. Asta o poate face numai poliția rutieră, nu și cea locală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda “stationare pe zona destinata spatiului verde” Roxana Ilie Roxana Ilie Buna ziua! Am primit astazi 25.09.2020 ,la posta, o scrisoare de informare (privind incalcarea unor norme referitoare la protectia mediului) ce ma ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala Ddan01 Ddan01 Buna ziua, Am inteles ca, conform deciziei ICCJ 11/2017, Politia Locala nu mai are dreptul de a da amenzi pentru parcare neregulamentara, in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Înștiințare contravenție de la poliția locală, cu invitație de prezentare la sediu. cât de legală este această hârtie lăsată pe mașină, care putea fi sustrasă de orice trecător? Bryan00 Bryan00 Buna ziua. Am gasit sub stergatorul masinii o instiintare de la politia locala pentru contraventiile 143/a si 142/n sanctionata cu puncte amenda \"de la 4 la ... (vezi toată discuția)