avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Decizia I.C.C.J. 9/2015
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Decizia I.C.C.J. 9/2015

Avand in vedere decizia precizata, vehiculele oprite/stationate neregulamentar in alte locuri decat partea carosabila pot fi ridicate in baza unor HCL-uri?
Cel mai recent răspuns: aleodor27 , utilizator 15:31, 2 Iunie 2015
Nu. Iar daca sunt ridicate, se castiga banii in instanta, daune morale, onorariu avocat etc.
Va multumesc pentru atentia acordata mesajului meu.
Dar de ce I.C.C.J. a precizat oprire/stationare neregulamentara pe partea carosabila si nu a lasat la modul general-vehicule oprite/stationate neregulamentar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare masini aleodor27 aleodor27 Avand in vedere Decizia I.C.C.J. din data de 25.05.2015, vehiculele oprite/stationate pe trotuar, pe spatiul verde etc. vor mai fi ridicate? (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere sorin_87 sorin_87 As avea o nelamurire... daca o masina este oprita de politia rutiera pe un drum national intr-un loc in care oprirea este interzisa si se afla si in ... (vezi toată discuția)
Competente politie, dispozitie ridicare auto titiC titiC am si eu 2 intrebari: 1] cine are dreptul de a dispune ridicarea autoturismelor de pe carosabil,politia locala,comunitara sau cea rutiera? 2] agentul ... (vezi toată discuția)