Buna ziua. Am si eu o problema si am mare nevoie de sfatul dumneavoastra. In urma cu 10 zile mi-a fost fraudat contul de la Banca Transilvania si mi-a disparut o mare suma de bani. Am facut plangere la DIICOT, dar banca refuza sa imi inapoieze suma fraudata pana nu se termina cercetarile. Cum sa procedez. M-am gandit sa dau banca in judecata. Este o solutie? Sau sa astept?
La ora 18.11 am depus banii. Filiala bancii la care am depus bani are program pana la ora 19.00, deoarece este amplasat in Mall. Am depus banii, am facut cererea de rambursare anticipate si atat...de restul trebuia sa se ocupe Sefa agentiei cu care am avut contact. Plangere la Politie am facut. S-a deschis dosar la DIICOT. O sa va tin la current cu mersul lucrurilor. Pana la a cest moment sunt pasata de lucratorii bancii care nu stiu ce sa imi spuna. Am cerut sa mi se precizeze de ce nu mi- s-a operat cererea si am precizat ca este neglijenta in serviciu. Incearca sa se acopere unii pe ceilalti.
De regula, platile care se fac pentru credite la banci se fac in conturile curente. La finalul programului (pentru rate) sau in momentele in care se fac cereri de rambursare, banii aferenti creditelor se iau din contul curent. Deci nu din contul de credit.
Operational vorbind, rambursarile anticipate de credit nu se pot face de personalul de la ghiseu - nu au astfel de drepturi, in nici una din unitatile bancare (atat la BT, cat si la alte banci).
Pe de alta parte, programul bancar se inchide de regula la ora 18.00. Toate operatiunile facute dupa ora 18.00 se opereaza de regula cu ziua bancara urmatoare. Pe de alta parte, departamentele specializate care sa faca rambursarile anticipate de credit nu mai sunt in nici o banca la lucru la ora 18.00 ca sa proceseze cererile de rambursare.
Revin la o intrebare a mea mai veche: nu ati primit nici un e-mail legat de Banca Transilvania, de conturi in ultima perioada? Nu a avut nimeni acces la datele dvs de acces pe BT24?