avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Cheltuieli efectuate inainte de mediere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Cheltuieli efectuate inainte de mediere

Buna seara ,
In conf cu art. 1.1 din legea 192/2006 actualizata
(1^4) Serviciile prestate conform dispoziţiilor alin. (1) şi (1^1) sunt  gratuite, neputându-se percepe onorarii, taxe sau orice alte sume, indiferent de titlul cu care s-ar putea solicita.
nu poti percepe nicio taxa? Totusi efectuezi cheltuieli cu posta, telefoane....timpul mediatorului....nu poti incheia un contract de premediere cu partea care solicita medierea in cazul in care cealalta parte nu se prezinta...deci nu poti incepe o mediere cine ii deconteaza cheltuielile efectuate pana atunci?
multumesc.
Aici găsești legea actualizată. Articolul la care faci referire nu mai este de acutalitate.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu contract premediere DanyD DanyD Dupa modificarea Legii nr. 192/2006 privind medierea (modificari din anul 2013), este legal ca mediatorul sa perceapa onorariu pentru pentru premediere? Daca ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli premediere/mediere Birou de Mediator - Luana Nistea Birou de Mediator - Luana Nistea Daca este posibil, va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1. cheltuielile efectuate de un reclamant cu premedierea (ex onorariul perceput de ... (vezi toată discuția)
Contract premediere Ramona24 Ramona24 Buna seara, Solicitantul medierii incheie cu mediatorul contract de premediere pe suma de 600 lei. In urma celor doua convocari la rand a celor ... (vezi toată discuția)