avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Garantie buna executie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Garantie buna executie

cum este corect sa se calculeze garantia de buna executie pe prima factura prezentata la plata:
- se scade din garantia calculata pe factura toata garantia initiala depusa si ce ramane se vireaza in contul de garantii, sau
- se calculeaza de exemplu 4.5% din lucrari tinundu-se cont de ce s-a depus initial, adica 0.5%
Cel mai recent răspuns: ailicec , utilizator 14:20, 7 Iulie 2015
Din garantia totala (calculata cf. contract) se scade garantia depusa initial iar restul se retine din prima factura si se vara in contul de garantie.
multumesc, cu intarziere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva pt garantii de buna executie madona_rufusica madona_rufusica Cum facturez garantiile de buna executie , platite#-o la initiativa beneficiarului in luna iulie 2010 , daca ele au fost inregistrate anterior in ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu net Medu Medu BUNA DIMINEATA! LA UN SALARIU BRUT DE 1450 LEI DIN CARE SE RETINE LUNAR O GARANTIE DE 10%(din brut)CAT REPREZINTA SALARIUL NET? IMI PUTETI SPUNE CUM SE ... (vezi toată discuția)
Modalitate calcul tva la penalitati intarziere in executarea contractului Nicoleta111 Nicoleta111 Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema legata de TVA. Daca am un contract de prestari servicii, prestatorul intarzie lucrarea si eu ii percep penalitati ... (vezi toată discuția)