avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren concesionat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren concesionat

avem un teren concesionat de 2000 metri patrati.Se poate vinde daca nu are nici o constructie pe el?
Cel mai recent răspuns: monikacior , utilizator 14:26, 5 Iunie 2015
Pentru raspuns sa clarificam situatia
avem un teren concesionat

Dvs detineti calitatea de proprietar sau de concesionar al terenului ?
Am calitatea de concesionar al terenului.(concendent fiind Consiliul Local al comunei)Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 5 Iunie 2015
monikacior, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren concesionat monikacior monikacior Avem un teren concesionat de 2000 metri patrati, avand calitatea de concesionar al terenului.(concendent fiind Consiliul Local al comunei).Se poate vinde daca ... (vezi toată discuția)
Proprietarul constructiei ridicate pe un teren concesionat iuliainstant iuliainstant Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: cine este proprietarul constructiei ridicate pe un teren concesionat de la consiliul local? Concesionarul - ... (vezi toată discuția)
Teren concesiune - cumpĂrare Turmason Turmason Am teren concesionat de la comuna .........., jud. ........... în contractul concesiune se prevede la cap. Termenul contractului ” durata concesiunii este ... (vezi toată discuția)