Mirona Filipoiu 
	    	Consilier juridic

Mirona Filipoiu 
	    	Consilier juridic	    

lani 
	    	Utilizator

lani 
	    	Utilizator	    

lani 
	    	Utilizator

lani 
	    	Utilizator	    

dandascalu44	                   

buna ziua,
conform noului cod civil, inainte de introducerea actiunii de divort, trebuie mai intii trecut pe la mediator? (vezi toată discuția)
	                    dandascalu44	                   

buna ziua,
conform noului cod civil, inainte de introducerea actiunii de divort, trebuie mai intii trecut pe la mediator? (vezi toată discuția)

manu_lidia73	                   

Buna ziua!
Intentionez sa actionez in instanta (in civil) o persoana careia i-am imprumutat 15.400 lei. Va rog sa-mi spuneti conform caror articole din ... (vezi toată discuția)
	                    manu_lidia73	                   

Buna ziua!
Intentionez sa actionez in instanta (in civil) o persoana careia i-am imprumutat 15.400 lei. Va rog sa-mi spuneti conform caror articole din ... (vezi toată discuția)

Justitiarul711	                   

Din moment ce medierea nu se plateste sa intelegem ca mediatorul este un functionar angajat in cadrul  Judecatoriei, sau exista cabinete de acest gen ca si ... (vezi toată discuția)
	                    Justitiarul711	                   

Din moment ce medierea nu se plateste sa intelegem ca mediatorul este un functionar angajat in cadrul  Judecatoriei, sau exista cabinete de acest gen ca si ... (vezi toată discuția)