avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Ce se intelege prin bunurile unei societati radiate?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Ce se intelege prin bunurile unei societati radiate?

Conform art.176 al Legii nr.85/2014, lit.c ,,daca dupa acoperirea tuturor creantelor, inchiderea procedurii si radierea debitorului din registrele in care acesta a fost inmatriculat, au fost identificate bunuri in patrimoniu care nu au fost cunoscute in timpul procedurii de insolventa, acestea vor intra de drept in patrimoniul asociatilor"
Ce se intelege prin bunurile unei societati radiate ( este vorba de bunuri imobile, mobile, creante sau (si) altceva)?
Cel mai recent răspuns: rrocambole , utilizator 17:11, 7 Iunie 2015
Daca exista o hotarare judecatoreasca definitiva prin care s-a aprobat suma cu care va fi despagubita partea civila, nu avem de-a face cu o creanta certa, lichida si exigibila?
Suma precizata ca titlu, cuantum, mod de plata, scadenta, etc. printr-o hotarare judecatoreasca definitiva este o creanta certa, lichida si exigibila.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)
Salariu nerecuperat nici dupa hotarare definitiva florinz florinz am hotarare definitiva prin care angajatorul este obligat sa-mi plateasca suma de 1300 lei reprezentand salarii neachitate. Am facut plangere penala si i-a ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in cursul lunii i se retine proportional poprirea? VivieneV VivieneV Buna ziua, daca contractul individual de munca inceteaza in cursul lunii, salariatului i se retine si vireaza proportional cu perioada lucrata sau nu i se mai ... (vezi toată discuția)