avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen redactare decizie irevocabila ICCJ
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen redactare decizie irevocabila ICCJ

Buna ziua,va rog cam in cat timp se redacteaza deciziile ICCJ irevocabile,din practica?respectiv se comunica acestea?ori cum pot intra in posesie?am pierdut la ICCJ si doresc sa ma adresez CEDO.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:17, 6 Iunie 2015
Nu se comunica. Nu au termen de redactare. Nu prea se grabesc cu redactarea :)

Avand interesul sa promovati o astfel de actiune, dvs. va trebui sa depuneti, prin registratura, o cerere prin care sa solicitati urgentarea redactarii.
Daca hotararea a fost pronuntata sub reglemntarea vechiului cod civil si, avem in vedere o hotarare irevocabila, aceasta nu se comunica partilor,redactarea poate dura cateva luni,in functie de cat de aglomerata este instanta.Puteti face cerere la presedintele instantei si la CSM ptr.urgentarea redactarii hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta a curtii de apel neredactata. ce pot face? Adrian3382 Adrian3382 Am un dosar la Curtea de Apel cu hotararea data in luna martie iar eu nu pot scoate sentinta deoarece mi se spune ca inca este la judecator. In cazul acesta ... (vezi toată discuția)
Comunicare decizie Alina2011 Alina2011 Buna ziua! Pe data de 27 OCTOMBRIE s-a dat solutia intr-un caz de majorare pensie alimentara (totul de acord comun, fara piedici), s-a afisat si pe net, ... (vezi toată discuția)
Ce pot face sa grabesc redactarea unei incheieri finale stef9909@yahoo.com stef9909@yahoo.com Am obtinut intoarcerea executarii silite pentru o suma de bani. Desi ultima sedinta a fost pe 28.12.2017, nici pana acum nu incheierea acestei sedinte nu a ... (vezi toată discuția)