avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Rambursare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Rambursare TVA

Buna ziua. Sunt cetatean Rep. Moldova. mi s-a comunicat in vama ca au aparut modificari cu privire la rambursarea tva-ului si anume ca o persoana nu poate face cumparaturi si sa ceara returnarea tva-ului mai des de o singura data in 3 zile.
De exemplu:am fost marti si am facut cumparaturi.in vama mi s-a pus stampila pe acte. Miercuri cind am fost si am facut cumparaturi,deja in vama au refuzat sa-mi puna stampila ,deoarece am fost si marti.cica au aparut modificari la 1 iunie 2015.e adevarat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iunie 2015
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Se schimba legile..... costello costello Sa vedem, cum ne putem zbate cu legile noi, care sunt in vigoare. Sau poate este pirdere de timp sa ne ocupam de ele ???
(vezi toată discuția)
Problema tva maryette maryette Am achitat in contul unui anume Birou Vamal in noiembrie 2007 o suma reprezentand tva-ului aferent unui import de marfa,suma inscrisa de pe DVI .Imediat ce ... (vezi toată discuția)
Student strain cu domiciliul in romania nicolpr nicolpr Buna ziua, Sunt studentă in cadrul A.S.E., Bucureşti, cu statut actual de student în an universitar 2011-2012 înterupt pe caz medical. În iunie 2009 ... (vezi toată discuția)