avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema cu mutatia
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema cu mutatia

Buna ziua. Am domiciliul in Bucuresti, apartament proprietate personala. Un prieten al meu care locuieste in alt oras ar vrea sa isi faca buletin de Bucuresti pe adresa mea, fara insa ca eu sa il trec la intretinere, deoarece va locui in alta localitate. Pot face acest lucru, este legal ?
Cel mai recent răspuns: brigante , utilizator 13:32, 3 Iulie 2009
Da, in opinia mea este legal, deoarece FAPTIC acesta nu locuieste la adresa respectiva, ceea ce oricand se poate si verifica. Acestb lucru nu trebuie declarat. Deci, o.k.
Din punctul de vedere al asociatiei nu este nici o problema, nu va poate cineva din condu8cerea asociatiei sa va opreasca mai ales ca nu declarati acest lucru la asociatie. Cine stie cati oameni au mutatie intr-un bloc sau chiar firme au sediul social in acel bloc si cei din asociatie nu sunt informati ! Si atat timp cat e doar in documente si nu locuiesc sau activeaza acolo e totul in regula in ce priveste cheltuielile asociatiei.
Va multumesc pentru raspunsuri. Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta asociatie proprietari Bianca_87 Bianca_87 Buna seara. Ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Cu 6 ani in urma am depus la ADP Sector 2 cerere pentru a mi se aloca un loc de parcare. In sfarsit ... (vezi toată discuția)
Am înființat un ong. Părinte Casian Părinte Casian Am înființat un ong. Asociația Ortodox Sf Imparati Constantin și Elena Bacău Când am înființat acest ong am pus la dispoziție un spatiu birou. La ora ... (vezi toată discuția)
Incalzire ContSters122354 ContSters122354 v-as ruga daca se poate da un raspuns am platit la un apartament de 2 camere avand suprafata ra dianta de 37 m.patrati suma de 165,90 locuiesc in constanta ... (vezi toată discuția)