avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Costuri curs antreprenor tanarul fermier!!!
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Costuri curs antreprenor tanarul fermier!!!

Am aplicat pe fondurile europene pe masura tanarului fermier, unde dupa ce am platit 4.500 euro consultanta, plus pamantul sa il am in arenda.. mi s-a mai cerut 1.000 lei sa fac un curs de antrepenor, la care mi s-a spus ca eu cum am 8 clase mai trebuie sa dau alti 1.000 lei pentru alt curs suplimentar.. deci 2.000 lei in total!! plus alte costuri, sa fi PFA 1.000 lei... etc
bani dati la doamna consultant, ca asa zice ea, ca e acreditata de guvernul romaniei...

Pai bine domne' e corect!? Cum naiba sa ajunga tineretul in ziua de azi sa fie antreprenori cand sunt obligati sa deie acesti bani, adica peste 5 mii euro.. de aici si nelamurirea mea..

deci dragii mei., exista obligatiunea ca sa fi obligat in a face 2 cursuri de antreprenoriat pentru cei cu doar 8 clase!? si chiar atat de scumpe sunt?

multumesc de timpul acordat si va doresc un weekend frumos


cu stima..
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iunie 2015
Vili82, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vili82 , utilizator 21:22, 16 Iunie 2015
Consultantul nu v-a prezentat la inceperea proiectului toate cerintele de eligibilitate pentru accesarea fondurilor europene?
Adica ce este necesar, teren, animale, contributie proprie, conditii privind calificarea, etc., etc.?

Conform definitiei de la art. 2 din R(UE) 1305/201 "tanarul fermier" trebuie sa detina competentele si calificarile profesionale adecvatesi prin urmare trebuie sa aveti o calificare in consecinta.
Acest lucru trebuia sa va informeze consultantul de la inceput.

Cand v-a acordat consultanta nu a verificat daca indepliniti toate conditiile de eligibilitate?

Ghidului Solicitantului pentru subMăsura 6.1 - „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”, pe care cred ca l-ati citit pana sa platiti consultanta, il gasiti aici
[ link extern ] /
Multumesc de raspuns. De fapt situatia e mult mai grava de niste costuri de cursuri de antreprenor - am postat un nou topic unde am amanuntit situatia in intregime.

www.avocatnet.ro/content/for...

va multumesc pentru orice sfat, dar mai ales pentru timpul dumneavoastra!!

cu stima..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene celbun celbun buna ziua vreau sa stiu de la cati ani poti sa ei fonduri europene si ce acte iti trebuie vreau sa iau fonduri europene nerambursabile pentru o ferma de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene hack hack Buna seara. Am si eu nevoie de putin ajutor. Stiam de acest forum si nu am nicio baza de la care sa plec.. Cred ca aici pot gasi ce imi trebuie. Dispun de o ... (vezi toată discuția)