avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

buna ziua

vreau sa stiu de la cati ani poti sa ei fonduri europene si ce acte iti trebuie
vreau sa iau fonduri europene nerambursabile pentru o ferma de oi si capre
si cum trebuie sa fac primul lucru ( vreau sa stiu daca cartile pentru afaceri de fonduri europene sunt bune etc)

doresc un raspuns
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 08:55, 25 Aprilie 2011
Despre cartiile depinde. Mai bun lucru este sa te uiti directa la guiduri din apdrp [ link extern ] /
Dupa care neaparat sa faci si un curs de pregatire care se imparte peste tot in tara. Se vede ca esti si tanar. Solicitantul are niste conditiile de elegibilitate, dintre care varsta este ceea obisnuita 18 ani, de majorate. ("Sunt eligibili solicitanţii (cu vârsta minimă de 18 ani) care au terminat 10 clase, cu profil agricol" din masura 112)Atat pentru persoane fizice care se angajeaza sa fi inregistrat la apia, ca pfa, cat si persoane juridice care vrea sa infiinteze orice persoane fizice majoare si sunt administrate si asociate de persoane majoare. Oi si capre sunt elegibile atat pentru lapte cat si pentru carne. Dar este un numar minim de capete pentru a fi elegibil. (Masura UDE minim 6 pana 40) Sunt niste etape de cresterea si in accesarea fonduri, daca nu ai fonduri suficienti pentru a demara un afaceri consistent. Incepand cu sprijin pentru tiner fermier (masura 112 pana 25.000 de euro)) care este compatibil si cu alti masuri dupa niste etape, ca masurii 111 „Formare profesională (training), informare şi difuzare de cunoştinţe”; 121 „Modernizarea exploataţiilor agricole”;
125 „Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea agriculturii şi silviculturii”; 141 „Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenţă”; 211 „Sprijin pentru Zona Montană Defavorizată”; 212 „Sprijin pentru zone defavorizate – altele decât zona montană”; 214 „Plăţi de Agro-mediu”; 221 „Prima împădurire a terenurilor agricole”.
Ultima modificare: Luni, 25 Aprilie 2011
Alvaro Liniers, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Despre fonduri europene Sibova Sibova Buna ziua , sunt un tanar comerciant dar cu multe cunostinte in agricultura , de curand sunt interesat de fondurile europene , mentionez ca lucrez cam 2ha de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene ana_mihaela ana_mihaela Detin un hectar de teren si 26 de ari as putea obtine fonduri europene. (vezi toată discuția)