avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare la locul de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare la locul de munca

In urma unui conflict verbal la locul de munca cu un coleg aceasta intamplandu-se cu cateva luni in urma,acesta mi-a adus injurii si m-a amenintat cu bataia.Bineinteles i-am spus sefei,insa nu m-a luat in seama.Ieri s-a intamplat acelasi lucru,am fost din nou la sefa,i-am explicat din nou situatia cu colegul respectiv,a venit si colegul pt.a ne "confrunta",dar m-a amenintat din nou chiar in fata sefei,ca nu la servici ma va bate,ci va veni la mine acasa(stau undeva la casa ,nu am gard,iar primul vecin e la 150 metri) si va pune in aplicare ceea ce a spus.Sefa nu a spus nimic,eu iesind afara din birou.S-a mai intamplat un caz,tot aici la acelasi loc de lucru, in care un tanar pur si simplu a fost luat de gat,s-a ajuns la sefi dar a iesit vinovat tot el si nu stiu in cazul meu daca se rezolva ceva;s-a laudat pe la alti colegi ca il doare nu stiu unde daca il da afara,am auzit discutia.Mentionez ca este o firma mare cu 1000 angajati,sindicat,aliniata la standarde europene etc.Intrebarea mea este ce as putea face pt a ma apara,sunt total nevinovat,sa discut cu alti sefi,sa angajez un avocat,sa-mi iau pistol?Deja ma simt panicat,vin la servici ca si cainele la lant.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:27, 10 Aprilie 2017
Puteti depune plangere penala impotriva acelui coleg.
la politie sau la tribunal?M-ar interesa ce s-ar face ,proces sau avertizare ori ordin de restrictie?
La Politie , unde se va deschide un dosar penal.
am inteles,dar la politia din sat sau trebuie sa merg la cea din oras?
La cea in raza careia aveti locul de munca.

Alte discuții în legătură

Ancheta interna, discriminare, abuz, umilinta in multinationala StefanMadalin StefanMadalin Buna ziua, sunt angajat intr-o multinationala si de ceva timp am probleme cu sefii, probleme referitoare la injuraturi, discriminari, abuz de putere, umilire ... (vezi toată discuția)
Hartuire la l-o ul de munca bibicarina bibicarina Sunt hartuita la locul de munca de șefa mea, când am fost la manager sa ii spun ca sunt înjurat, făcută proasta, ma înjura de mama, ma face proasta și ... (vezi toată discuția)
Denunþarea calomnioasã trandafir82 trandafir82 Buna ziua! Am avut o altercatie cu politistul de la mine din comuna(sef de post), m-a injurat m-a amnintat cand ma prinde ma amendeaza etc., am facut plangere ... (vezi toată discuția)