Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Variantele sunt urmatoarele fie acceptati această situație pt a nu risca sa va pierdeți locul de munca într-o perioadă dificilă,fie începeți să înregistrați cu telefonul discuțiile avute,sa sesizati în scris cu nr de înregistrare departamentul de resurse umane despre comportamentul sefei,faceti o sesizare la ITM etc.Daca nu va înghite probabil o sa va persecute mult și bine de acum încolo asa ca ar fi bine sa va pregatiti de lupta si sa urmați sfaturile anterior mentionate.
Multumesc de răspuns. Din păcate nu pot merge la resurse umane pt ca țin tot cu ele, pe urma manageru ma amenințat împreună cu ea ca ma dau afara. Cum încerc sa urc la etaj sa merg sa ma plâng la resurse în secunda următoare afla și ea și urca și ea acolo. Am încercat la sindicat dar din păcate ea este la noi și șefa sindicatului. Eu tot am încercat sa înregistrez dar din păcate am fost luata mereu prin surprindere. Ia pus pe colegi sa se poarte urat cu mine iar ei o fac ca să le fie bine. Am ajuns sa merg la munca plângând când știu ce ma așteaptă. Dacă ma voi plânge la itmbau relații și acolo. Am ajuns dintr în om sănătos sa îmi crească tensiunea, sa fac atac de panica. Am ajuns sa lucrez sub stare de stres. Avocat nu îmi permit. Plecam de acolo dacă nu aveam datorie la banca dar am și din păcate probabil ca de acolo ma vor ieșită moarta. Ca sunt recunoscuți câți oameni au distrus și de câți au scăpat ilegal.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Variantele sunt urmatoarele fie acceptati această situație pt a nu risca sa va pierdeți locul de munca într-o perioadă dificilă,fie începeți să înregistrați cu telefonul discuțiile avute,sa sesizati în scris cu nr de înregistrare departamentul de resurse umane despre comportamentul sefei,faceti o sesizare la ITM etc.Daca nu va înghite probabil o sa va persecute mult și bine de acum încolo asa ca ar fi bine sa va pregatiti de lupta si sa urmați sfaturile anterior mentionate.
Cred ca ar trebui sa va linistiti in primul rand pentru a avea mintea limpede, apoi sa incepeti incet incet sa va cautati un alt loc de munca. Intre timp va trebui sa sesizati itm-ul din localitatea dvs de unde veti cere un nr de inrefistrare al sesizarii, In cazul in care nu veti primi raspuns, faceti sesizare mai sus. ITM Bucuresti si tot asa pana cineva se va sesiza si va face ceva. Dar nu uitati. Incercati in paralele sa va gasiti altceva de munca.