avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Investitii in locuinta altui proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Investitii in locuinta altui proprietar

daca am investit in locuinta socrului o suma de bani destul de mare, si locuinta este pe numele socrului . Mai pot sa#-o-mi recuperez bani investiti?
In principiu da, dar trebuie sa dati mai multe detalii. Cand ati facut investitia ? Ati avut sau nu acordul proprietarului ? In ce a constat aceasta investitie ?
Investitia a fost facuta in anul 2006. am avut acordul proprietarului . dar cand lam rugat sa treaca pe mine si pe sotie apartamentul nu a mai vrut si nu a recunoscut ca el mia dat acordul. mai mult de atat ma acuzat ca eu vreau munca lui .

Investitia consta in renovarea unui apartament de la a -z circa 10000 de euro. este inclusa si mobila din apartament in acest pret.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Ati locuit in apartament ? Pana cand ? Proprietarul este ruda cu dvs ?
am locuit din 2005 pana in prezent . este tatal sotiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract v-c clauze suplimentare- rog solutii roby2013 roby2013 Doresc sa achizitionez un imobil si am inteles ca nu se poate face contractul de V-C doar pe numele unuia dintre soti prin notariat (eu am fost asociat intr-o ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager baciueduard baciueduard in anul 2001 parintii mei cu socrii ne-au ajutat sa cumparam un apartament propietari noi dar cu uzufruct viager in favoarea celor 4,noi am locuit in ... (vezi toată discuția)
Recuperare investitie in instanta cosmin ioan cosmin ioan Buna ziua. Povestea este lunga dar incerc sa fiu cat mai scurt. La insistentele sotiei ne-am mutat in casa ei parinteasca alaturi de socrii. Casa era renovata ... (vezi toată discuția)