Sunt unul dintre cei 3 mostenitori ai unui teren de 300m si o casa in bucuresti, care a apartinut bunicului, dar acesta are doar o chitanta de manadin 1949 cu vechiul propritar, am inteles ca trebuie sa merg prin judecata (uzucapiune) ca nu exista alta solutie, dar intrbarea mea este, dupa terminarea procesului actul de propritate emis va fi pe numele celor 3 mostenitori ai bunului sau al bunicului(decedat) si apoi se trece prin succesiune si asa mai departe?
Din pacate vanzatorul, a decedat si nu are urmasi in viata, nu ai pe cine sa dai in judecata asa ca trebuie obligat uzucapiune din cate am inteles si unu din frati care are actele vrea sa inceapa procedura de uzucapiune in instanta. Intrebarea mea este daca o poate incepe el fara noi si sa obtina el titlu sau suntem chemati toti mostenitori si obtine ficare tilu pe bucata care ii apartine adica 1/3 din total.
Dar se mai elibereaza certificat de calitate de la notar avand in vedere ca bunicul a murit acum 13 ani, am inteles ca trebuie maxim intr-un an de la deces.