avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate abandon scolar
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

abandon scolar

O eleva a abandonat scoala, a plecat de acasa sa locuiasca cu prietenul major (și cu acordul părintilor). Cine informeaza autoritatile locale? scoala sau părinții?
Cel mai recent răspuns: MariaMirabela2015 , utilizator 20:02, 9 Iunie 2015
Buna ziua,

Orice persoana poate informa autoritatile. Iar avand in vedere ca parintii au fost deja de acord (asa ati scris in descriere) probabil ar fi indicat sa o faca o alta persoana.
pe mine ma intereseaza daca este obligatia scolii (părintii nu au facut nici o sesizare la politie, au acceptat situația)- eleva este minora iar baiatul major
De ce sa fie obligatia scolii?Daca fata a plecat sa locuiasca la iubit cu acordul parintilor scoala nu are nicio obligatie .Daca fata mai si urmeaza cursurile fara probleme si nu are absente atunci scoala ce ar avea de spus?
asa este dar se pune problema daca nu trebuie sesizata protectia copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara Mariiovladu Mariiovladu Daca copilul a intrerupt cursurile scolare avand varsta de 17 ani(avand pensie alim)...si la anul cand implineste 18 ani si vrea sa mearga din nou la ... (vezi toată discuția)
Noile legi - plecare minora de 16 ani de acasa madamadalina madamadalina Am o prietena in vaesta de 16 ani care vrea sa se mute cu iubitul ei de 22 de ani deoarece parinti ei nu sunt deacord cu acesta intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Am 17 ani marianamary97 marianamary97 buna ziua am 17 ani si mai am 9 luni si fac 18 ani. eu nu am tata traiesc de cand eram mica cu mama si bunica. am un iubitt mai mare cu 6 ani decat mine. ... (vezi toată discuția)