avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Specimen de semnatura
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Specimen de semnatura

Buna ziua!
am si eu o intrebare in legatura cu specimenul meu de semnatura. Am facut o pensie private asa cum era legea in 2007 la ING. Nu am fost contactata ptr nicio problema legata de actualizarea datelor mele de cont pana anul acesta cand imi expira CI in iulie 2015. am facut alt CI mi s-a spus sa trimit o copie dupa CI semanta prin email scanata, si CI scanat in original. Mi-am deschis si cont online la acest fond de pensii care se numeste NN direct nu mai este ING pensii si surpriza , constat ca nu imi poate actualiza contul cu informatiile prezente ca cica nu imi corespunde specimenul de semantura. Acum eu ce fac, ma aflu in Germania, mi s-a spus sa trimit o declaratiie cu noul CNP, si specimen de semnatura veche si semnatura noua ca sa imi actualizeze informatiile din cont. Dar totusi este contul meu, atatia ani nu le-a trebuit nimic de la mine, nici nu mai stiu cum am semnat in 2007, chiar nu este posibil sa iti schimbi semnatura in atatia ani? ce se intampla cu contul meu daca eu nu mai pot semna ca acum 8 ani? Poate vreau sa-l lichidez.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica la brd route route Buna ziua! E normal la un schimb valutar la BRD sa mi se ceara sa semnez electronic ? Au motivat ca nu am mai facut la ei operatiuni bancare si ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Obligatoriu casa de marcat pt tranzactii online? Blu37 Blu37 Daca activitatea mea se desfasoara online, deci la distanta, iar persoana fizica nu-mi da banii in numerar, ci ii depune in contul firmei, mai am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Buna seara casandrarobertamona casandrarobertamona Buna seara. As dori daca puteti sa ma ajutati in legatura cu o problema privind cartea mea de munca. Am predat cartea mea de munca firmei la care am lucrat ... (vezi toată discuția)