avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sustragere banii din firma!!!!(ce acte trebuiesc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sustragere banii din firma!!!!(ce acte trebuiesc intocmite..cum ne putem recupera banii>>)

Angajatul a sustras 6000 lei de la firma (este agent de vanzari)
Ce acte trebuiesc facute ca sa ne putem recupera banii.
Firma vrea sa faca o decizie in care sa se specifice ca 50% din salariu i se imputa in fiecare luna plus 50% din comisionul din vanzari pe cateva luni pana cand ne recuperam suma ,.
Care sunt optiunile noastre ca societate?
Cum trebuie sa arate raportul pe care trebuie sa-l facem...sau ce decizie trebuie sa facem in care sa prevedem faptul ca angajatului i se va imputa timp de cateva luni jumatate din salariu.Angajatul are un salariu de 1600 lei .
Va rog raspuns cat mai urgent!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:27, 3 Iulie 2009
Aceste raspunderi pot fi cumulate :) .... Salariile pot fi urmarite până la 1/3 din venitul lunar net, pentru orice alte datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara prealabila ContSters82010 ContSters82010 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Un angajat a sustras bunuri din magazinul unde lucra. Si-a recunoscut fapta dar prejudiciul este de 14.000 lei si a promis ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara in perioada de preaviz nyusziful nyusziful Buna ziua. 4 salariati - bucatari, au decis toti odata sa vina sa isi prezinte demisiile. Fara sa invoce niciun motiv, si nici faptul ca le-am fi incalcat ... (vezi toată discuția)
Paguba imputata angajat Lili99 Lili99 Buna ziua.Sunt angajata a unei societati pe baza de CIM, gestiunea este comuna.La ultima inventariere s-a constatat o paguba in valoare de aprox.200.000 ... (vezi toată discuția)