avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala pentru inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala pentru inselaciune

am incheiat un contract de asistenta juridica, am platit onorariul integral, iar avocatul nu a facut absolut nimic pentru onorariul respectiv (nu a introdus actiunea in instanta, m-a purtat cu vorba peste 1 an ca mai trebuie cate un act), in final i-am facut plangere la barou si a fost sanctionat.
vreau sa fac o plangere penala impotriva lui dar nu stiu unde sa o depun...pot sa fac plangere prealabila direct la instanta....sau sa o depun la parchetul de pe langa judecatorie ...? va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:54, 12 Iunie 2015
Plangerea penala o depuneti la unitatea teritoriala a Ministerului Public
NU exista infractiunea de inselaciune in acest caz.
Plangerea se poate depune la politie.
Nu se depune la instanta.
Eu zic ca se va da NUP.
Pe viitor incercati sa alegeti cu mai mare atentie avocatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgenta ContSters126274 ContSters126274 Vreau sa dau in judecata un avocat pentru inselaciune, unde depun plangerea? Am sanse sa gasesc un avocat care sa ma sprijine in aceasta cauza? (vezi toată discuția)
Inselaciune horia2010 horia2010 vreau sa initiez o actiune in instanta pentru inselaciune ma adresez cu o cerere tribunalului (judecatoriei) sau trebuie sa fac o plangere la procuratura sau ... (vezi toată discuția)
Inselaciune flori2009 flori2009 As dori sa stiu, cu certitudine daca se poate, de ce cazul (sau dosarul) unei inselaciuni (dovedite prin documente) infaptuie de catre un avocat, zace la Barou ... (vezi toată discuția)