avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Problema magazin online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Problema magazin online

Buna ziua,
Avem un magazin online care nu a fost actualizat de mai bine de 1 an, unde avem unele produse care au cost zero, iar altele cu pret. Am primit o comanda doar pentru produsele cu pret zero, am luat legatura cu clientul, si i-am spus ca este o eroare de sistem si ca vom reveni cu preturile produselor.Clientul nu a acceptat si a spus ca doreste acele produse la pret zero.Apoi i-am spus ca nu putem livra marfa deoarece nu mai sunt pe stoc( unele produse nu le mai avem in schimb altele le avem in magazinul fizic).Dupa lansarea comenzii clientul a primit automat un mail prin care era instiintat ca comanda urmeaza a fi procesata dupa confirmarea platii. Valoarea fiind zero clientul vrea produsele spunandu-ne ca suntem obligati sa le livram la pret zero.Ce putem face?
Cel mai recent răspuns: laureti30 , utilizator 23:22, 17 Iunie 2015
Buna ziua,Am inchiriat un spatiu pentru depozitare expresoare cafea sechond hand,pe care le vand online,
Trebuie autorizat spatiul?ce cod caen?,cum ma scad cu chiria?
Sunt p.f.a ,si am si codul caen pentru vanzari pe internet.... multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionare magazin online fara stoc (intreprindere individuala) Argali Argali Buna seara! Vom deschide si noi in curand un magazin online pentru care nu vom avea stocuri (stoc la furnizor). Am dori in principiu ca procedeul sa fie ... (vezi toată discuția)
Eroare sistem informatic magazin online imihai76 imihai76 Buna seara, Va aduc in atentie o speta cu rugamintea de a ma consilia. In data de 10.01.2015, am intrat pe site-ul unui mare magazin online din Romania si ... (vezi toată discuția)
Eroare sistem domo.ro - tableta samsung t311 Ionut.D Ionut.D Buna ziua! Ieri pe site-ul domo.ro la sectiunea tablete, modelul T311 produs de Samsung a aparut cu un pret de 319 ron (in conditiile in care pe alte site-uri ... (vezi toată discuția)