avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie militar in rezerva
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie militar in rezerva

Buna ziua ,

As vrea sa aflu varsta la care ma pot pensiona .
Data nasterii 16.11.1964 , sunt militar in rezerva (16 ani ,9 luni si 5 zile lucrati in cadrul armatei in grupa I de munca ) si inca 8 ani si 6 luni lucrati in alt domeniu.
Mai mentionez faptul ca cei 16 ani si 9 luni lucrati in armata am fost instrumentist la instrumente de suflat.

va multumesc.

Alte discuții în legătură

Varsta standard de pensionare narcisa_salbatica narcisa_salbatica Sotul meu este artist instrumentist incadrat la grupa I-a de munca (instrumente de suflat), as dori sa stiu care este in prezent limita de varsta pentru ... (vezi toată discuția)
Solicitare referitor drept de pensie militara pentru sgv conform legii 263/2010 romica66 romica66 Buna ziua, Ma numesc Nicolae Romulus Filip, am fost angajat ca militar pe baza de contract/sgv si am fost trecut in rezerva pe data de 4 aprilie 2009, la ... (vezi toată discuția)
Grupa i si ii de munca tiberiu1001 tiberiu1001 Buna ziua!, Am lucrat in grupa a-II-a si grupa I de munca 10 si respectiv 20 de ani in prima perioada am fost recrutat militar 1,5 ani. 1.Aceasta perioada de ... (vezi toată discuția)