avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vinzare apartament fara succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vinzare apartament fara succesiune

Buna ziua.Mama mea a cumparat un apartament pe numele ei in timpul casatoriei cu tatal meu(fara ca tata sa semneze ceva atunci).Tatal este acum decedat.Vreau sa stiu daca poate vinde apartamentul fara a trebui sa facem succesiune.Precizez ca suntem 3 frati si suntem cu totii de acord sa vinda.Este legal posibil?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 14:48, 12 Iunie 2015
Va trebui sa faceti intai succesiunea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate. mariuscrisan mariuscrisan Mama si tatal meu detin un apartament. Mama a decedat. Suntem doi frati . Tatal meu poata sa vanda apartamantul fara acordul nostru? Cat detine fiecare din ... (vezi toată discuția)
Mama singura mostenitoare a unui apartament oltenashu oltenashu buna seara am sa intru direct in subiect: mama este mostenitoarea unui apartament in urma decesului tatalui meu si implicit sotul nu sa facut nimic de la ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare marinica71 marinica71 tatal meu are un apartament achizitionat din prima casatorie .la acest apartament mostenitori suntem eu fratele meu si tatal meu.tatal meu imi poate vinde ... (vezi toată discuția)