avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cand pot sa declar insolventa personala?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cand pot sa declar insolventa personala?

Am citit ca intra in aplicare abia peste 6 luni??
Si eu daca trebuie sa declar faliment mai curand...ce fac??
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 20:07, 12 Iunie 2015
Cand se va publica in M.O. legea.
în termen de şase luni de la publicarea actului normativ trebuie să apară norme metodologice de aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este noua ordonanta privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor? alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Imi puteti comnunica care este noua ordonanta modificata ptr cresterea copilului????? Multumesc!!! (vezi toată discuția)
Hg 400/2003 sau norme metodologice de aplicare a l 230? gaskoe gaskoe Bun gasit. Am avut o disputa cu presedintele AP, caruia i-am cerut explicatii pentru penalizari. Conform L 230, termenul de plata a cotelor de intretinere ... (vezi toată discuția)
Au aparut norme de aplicare a legii nr. 285/2010? iulius62 iulius62 Stie cineva daca au aparut normele metodologice de aplicare a legii 285/2010 ?:( (vezi toată discuția)