avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie la politia judiciara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie la politia judiciara

Buna seara

Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat , am primit o citatie sa ma prezint la politia judiciara intr-un dosar in cauza penala art 244 CP, la rubrica in calitate de......... nu e completat nimic. Mia fost adusa acasa de cineva de la politie si am semnat pentru primire, am intrebat ce ar putea fi si a zis ca nu stie alt coleg se ocupa de caz . Trimit ocazional produse pe net sa fie cineva nemultumit ? si a facut reclamatie ?

Dupa 2 zile vine iar acasa cineva de la politie si ma intreaba daca am primit o citatie , i-am aratat citatia dansu a luato si a spus ca au foarte multa treaba si nu au timp si ca urmeaza sa imi trimita alta pentru o alta zi , eu am intrebat despre ce e vb, am spus ca am trimis produse pe net. El ma intrebat daca am trimis ceva defect , am spus ca da dar am precizat in anunt ca este defect , el a spus ca daca am scris in anunt nu e problema.

Nu stiu ce sa fac cand am primit citatia am semnat de primire acuma cand mia luato nu am semnat nimic, acolo scrie ca in caz de neprezentare platesc amenda, ce sa fac totusi sa ma duc in ziua si la ora care scria pe citatie ? sa nu fie incurcaturi si sa ma trezesc cu mandat de aducere ca nu m-am prezentat sau sa primesc amenda.:(
Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2015
juhloscar, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:12, 16 Iunie 2015
Daca nu va veti prezenta riscati sa vina sa va ia cu mandat de aducere.
Ar fi bine sa va prezentati.
Aveti dreptul de a fi insotit de avocat daca vreti sa va aparati.
Cineva a depus plangere penala pentru inselaciune, ar fi bine sa mergeti sa vedeti despre ce este vorba.
Da normal ca ma duc , nu ma simpt vinovat cu nimic ,nu am inselat pe nimeni.
Cum ar fi daca vindeti o haina pe internet cu detalii poze reale, marimea si ca nu are rupturi sau cusaturi. Si cel care o cumpara nu ii place cu ii vine si vrea banii inapoii , apoi face plangere la politie ca a fost inselat.
Dar nu mai am citatia ca mia fost luata , o sa fiu lasat sa intru in sediu politiei ?
Mergeti si spuneti-le exact ce ne-ati spus si noua., daca ati retinut cine v-a chemat, specificati la politistul de serviciu si o sa il cheme pe lucratorul respectiv.
Multumesc pentru sfaturi , probabil va mai aduceti aminte cand se spunea la stiri la TV despre oameni pensionari care au fost chiemati la DNA ca au dat mita la medicul de familie. Si iei sau speriat atat de tare si si-au pus capat zilelor .

Alte discuții în legătură

Acuzatie inselaciune green488 green488 Buna seara, am postat un anunt cu un telefon pe un site de specialitate. Un cumparator l-a dorit si eu l-am trimis prin curier. Telefonul trimis de mine era ... (vezi toată discuția)
Adeverinta completata gresit - fals in acte EluBar EluBar Acum cateva zile am ajutat o colega in obtinerea unui imprumut la CAR completand un formular cu venitul meu. Formularul l-am completat, trecand salariul brut ... (vezi toată discuția)
Inselaciune caraba1 caraba1 daca are cineva cunostinte despre vreun caz de inselaciune prin sms?il rog daca poate sami zica ce au patit inculpatii (vezi toată discuția)