avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Taxe PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Taxe PFA

Buna Ziua as dori sa stiu si eu care sunt taxele si impozitele pentru PFA si daca eu sunt obligat sa platesc CAS si pensie pentru mine la PFA ca nu am nici un angajat la PFA
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:06, 16 Iunie 2015
Fiind pensionar platesc impozitul pe venit si CASS. La PFA care sunt si salariati este posibil sa se plateasca si contributii pentru pensie si somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila carmen_danciu carmen_danciu Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. S-a incheiat o conventie civila cu o institutie tip C.A.R- pensionari. Ce contributii trebuiesc oprite pe ... (vezi toată discuția)
Neplata contributie pensie dienusa dienusa va rog mult sa ma ajutati cu o problema,sotul meu este pensionar(fost cadru militar) si in prezent este angajat ca instructor auto cu 4 ore pe zi,este posibil ... (vezi toată discuția)
Pfa - obligatii de plata catre stat melinda1 melinda1 PFA - expert contabil a incheiat un contract de prestari servicii cu o societate. Care sunt obligatiile de plata catre stat? PFA are si calitate de pensionar. (vezi toată discuția)