avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Model act aditional
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Model act aditional

Buna ziua! Va rog frumos,ajutati-ma cu un model de act aditional la un contract de prestari servicii curatenie(doresc marirea valorii contractului).Va multumesc!
Cu respect,Lavinia
Cel mai recent răspuns: lavih , utilizator 18:47, 16 Iunie 2015
ACT ADIŢIONAL nr. 1
la Contractul nr. ……/ ...........

Între
Societatea X, cu sediul în ….., .cod IBAN ………, cod fiscal ……………., . reprezentata prin Director / Administrator ……….., în calitate de EXECUTANT, şi

Societatea Y, cu sediul în ….., .cod IBAN ………, cod fiscal ……………., . reprezentata prin Director / Administrator ……….., în calitate de BENEFICIAR,

Contractul se modifică astfel (scrieti articolul din contract in care se regaseste pretul exact asa cum este insa desigur cu noua valoare):

Art.(...). Preţul convenit pentru îndeplinirea contractului, plătibil prestatorului de către beneficiar, este de ......., la care se adaugă TVA.

Toate celelalte clauze contractuale rămân în vigoare.

Prezentul act adiţional s-a încheiat la sediul Societatii X, în 2 (două) exemplare, un exemplar pentru beneficiar şi un exemplar pentru executant.


EXECUTANT, BENEFICIAR,
Va multumesc! Cu respect,Lavinia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, As dori si eu un model de act aditional pentru rezilierea unui contract de reprezentare/colaborare cu o firma. Multumesc (vezi toată discuția)
Reziliere contract pfa Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Cum se face reziliere unui contract de Pfa, daca persoana a depus cererea de incetarea a contractului de Pfa. (vezi toată discuția)
Decizie sau act aditional pentru modificare salar minim? ContSters86219 ContSters86219 As vrea sa stiu cum este corect in cazul majorarii sal minim de la 670 la 700, sa intocmesc decizie sau act aditional la CIM? multumesc (vezi toată discuția)