avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract de comision
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract de comision

Buna seara,
Exista acest tip de contract de comision? In sensul ca o persoana cauta sponsori pentru o firma, iar din sponsorizarea primita de acea firma , persoana sa primeasca un comision? Este o prestare de serviciu, dar cat de legala este?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:06, 20 Iulie 2015
E legala atata timp cat venitul platit de catre beneficiar (firma) e declarat in d112 si pentru el va plati tot firma impozitele la stat. Banii sa intre prin cont bancar pentru a elimina orice suspiciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura consultanta catre tert inclusa in cheltuielile de sponsorizare CristiC1985 CristiC1985 Buna ziua, Va cer sfatul in urmatoarea problema: este posibila includerea unei facturi de consultanta intre cheltuielile efectuate din suma sponsorizata? ... (vezi toată discuția)
Firma din romania sponsorizeaza fundatie privata din strainatate. ContSters335648 ContSters335648 As dori sa stiu daca o firma (SRL, SA) din Romania poate face o sponsorizare catre o persoana fizica din Romania (transfer bancar din contul firmei Sponsor, in ... (vezi toată discuția)
Contract sponsorizare babysee babysee imi puteti spune va rog daca este normal/legal ca intr-un contract de sponsorizare dintre doua pers. juridice, ce are ca obiect promovare nume, logo, machete, ... (vezi toată discuția)