avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

Buna ziua..Acum 5 luni am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamarea coprporala a unei persoane..Mi-a fost testata alcoolemia care fiind 0,00.M-am inteles cu persoana vatamata neavand niciun fel de pretentii materiale..Am fost anuntat de politia locala ca dosarul a fost solutionat,chiar si l-am vazut...si m-am dus la politie sa cer rezolutia pentru a primi permisul inapoi care a fost retinut pentru cercetarii(asa scria in procesul verbal stabilit la locul accidentului)..Am primit dovada pe 15 de la politia pe baza caruia sa produs accidentul,iar apoi am prelungit-o la inspectoratul de politie al judetului nefiind inca solutionat cazul..iar dupa ce a fost dosarul inchis dovada aceasta mi-a fost prelungita de agentul de politie din comuna domiciliului meu.Si intre timp au trecut aproape 6 luni de zile si cand tot merg la acest agent sa il intreb imi spune ca trebe sa astept solutia de la procuror..va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac..sa astept de la procuror sau sa merg la inspectoratul de politie si sa scot permisul cu dovada stabilita la locul accidentului??
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 16:55, 4 Iulie 2009
Solicitati in scris , cu numar de inregistrare raspunsul problemei.Daca ar fi sa stati dupa d-nii Agenti de Politie , care nu prea stiu ce au de facut ...o sa mai asteptati raspunsul mult si bine!
Adevarat, dupa cum rezulta din mesajul dvs. dosarul nu este solutionat de 6 luni. Curios, dar nu ar fi primul caz!
Eu zic sa mergeti la parchet, poate ar fi bine chiar in audienta la primul procuror, caruia sa-i inmananti un memoriu cu situatia dvs. si sa-i solicitati sa vi se comunice solutia pronuntata de procuror.
Daca procurorul a confirmat solutia de NUP a politiei, cu hartia asta de la parchet ca s-a dat NUP , va duceti la circulatie si solicitati permisul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime- cat timp dureaza solutionarea dosarului? rosescu_matei rosescu_matei am avut un accident rutier in vara la Constanta , am fost eu vinovat si victimele nu au avut pretentii dar nici nu li s-au luat declaratii. de atunci ma tot ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar cu propunere nup tao tao Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident din care a rezultat ranirea usoara a unei persoane. M-am inteles cu persoana respectiva, a dat declaratie ... (vezi toată discuția)
Accident JosefC JosefC buna seara.Revin cu (inca) o intrebare.Recent, un prieten de\'al meu, a cauzat un accident soldat cu \\"victima\\"...fara nevoie de ingrijiri medicale, fara ... (vezi toată discuția)