avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapiune

buna ziua.
am mostenit impreuna cu allte doua persoane o suprafata de teren (33 ari).In urma masuratorilor terenul are 54 de ari.conform titlului de proprietate am primit suprafata de 11 ari fiecare.putem obtine fiecare 1/3 din diferenta?mentionez ca limitele terenuluinu au fost schimbate niciodata de peste 50 de ani dor ca in registrul agricol apar dor 33 ari.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adypompy , utilizator 18:14, 7 Iulie 2009
nu pot invoca uzucapiunea in numele parintilor care au detinut terenul,apoi in baza certificatului de mostenitor sa fiu pus eu in posesie?terenul e acolo, in limitele lui de cind ma stiu eu (1951)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan-proprietar fara urmasi van_allen78 van_allen78 este vorba de un teren de 500 mp, care a apartinut unui unchi de strabunic care nu a avut urmasi.acesta ,pe nume P..V., a avut 2 frati-pe strabunicul meu si ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune adypompy adypompy in urma cu citeva zile am avut primul termen intr-o actiune de uzucapiune.terenul pe care-l detin este urma unui partaj voluntar,fiind intabulat.sora mea a ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept de propietate iongiurca iongiurca Stimate doamne(domni), va rog respectos sa ma sfatuiti intr-o problema tare incurcata ; -am facut cerere in 1991 in baza L/18 pt.o supraf.in intravilan ... (vezi toată discuția)