Buna Ziua,
Am si eu o problema si as vrea daca se poate sa imi dati si mie un sfat
In martie 2007 am avut prima infatisare pentru divort cu un minor la mijloc.Noi lucrand in strainatate,instanta la obligat pe fostul sot la o pensie alimentara de 150 de euro.De divortat am divortat,insa o decizie definitiva si irevocabila nu a fost data niciodata,deoarece,fostul sot a facut mereu apeluri si recursuri pt.ca nu ii convenea pensia(zicea ca era prea mare).Momentan ne judecam la Curtea de Apel din Craiova,unde el a declarat pe propria raspundere ca nu mai lucreaza si ca este intretinut de parinti in Romania.Nu este adevarat,lucreaza tot in strainatate.Intrebariile mele sunt:
Cum pot avea o fotocopie dupa contractul lui de munca din strainatate(Italia)
El trebuia sa ii plateasaca pensia alimentara din prima luna de cand noi ne-am despartit?Nici pana in ziua de azi nu a contribuit cu nimc la crestera si educarea fiului sau,dimpotriva,nici nu il suna sau cand se duce in Romania nici nu il cauta.Ce as putea sa fac?
VA MULTUMESC
Daca ati primit raspiuns in scris cum ca nu da acele informatii decat la cererea instantei, prezentati acel raspuns la termenul urmator, solicitand instantei sa ceara detalii de la angajator....
Va multumesc pentru raspuns,dar eu nu am primit in scris nimic.Doar ma sunat angajatorul lui(fiind si al meu pentru un an,cand lucram impreuna).Credeam ca poate pot cere la un judecator aici sa ma ajute sa fac rost de acest contract avand in vedere ce a declarat el si ca suntem in UE.
VA MULTUMESC
Pensie alimentara
corina.popa
Buna ziua!
Asi dori sa stiu si eu daca puteti sa-mi raspundeti,daca in cazul unui divort solicit pensie alimentara sotului care este sofer,se ia in calcul si ... (vezi toată discuția)