avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile de concediu platit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile de concediu platit

Buna ziua,
Am o nelamurire in legatura cu zile de concediu platit cuvenite.Am un salariat ca si-a dat demisia pe 15 iunie si nu stiu la cate zile de concediu platit are dreptul la 9 zile sau la 11 zile?
Cel mai recent răspuns: BOTTYCELLY , utilizator 18:18, 17 Iunie 2015
Concediul de odihna neefectuat se compenseaza in bani doar la incetarea contractului de nunca si in functie de numarul de zile convenite in CIM se calculeaza proportional la perioada lucrata.
Exemplu :
21zile/12luni/an*5,5luni lucrate=9,6 zile CO adica 10 zile
20zile/12luni/an*5,5luni lucrate=9,2 zile CO adica 9 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la plata concediului de odihna in cazul demisiei? Catalina Dodenciu Catalina Dodenciu Buna ziua.M-am angajat pe data de 4 mai 2009 si recent pe data de 18 august 2009 mi-am dat demisia, deoarece singurul salariu pe care l-am luat a fost cel din ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna alexxadavyd alexxadavyd ce se intampla cu concediul de odihna neefectuat in anul in care imi dau demisia? l-am pierdut? in perioada de preaviz, imi pot lua concediu de odihna in baza ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat dust_in_the_wind dust_in_the_wind ce se intampla in cazul incetarii cim fara ca salariatul sa fi avut co aferent perioadei lucrate pentru anul in curs (inca mai are zile de co neefectuat din ... (vezi toată discuția)