avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Contor electronic consum exagerat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Contor electronic consum exagerat

este posibil ca un contoar monofazic cu 1 tv+1frigider+1masina spalat+1 boiler 50 litri sa consume in 24 ore 12 kw
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 09:19, 19 Iunie 2015
Teoretic este posibil - masina de spalat poate consuma 2 kw/h atunci cand incalzeste, la fel si boilerul; frigiderul daca este vechi poate consuma si 0,6 kw/h, plus becuri in casa si alte dispozitive electrice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum mare de energie electrica ContSters189595 ContSters189595 am o intrebare mie mi se pare mult 230 kw consum energie electrica pe o scara timp de 2 luni. nu avem decat interfonul ,la fiecare apel din interfon ... (vezi toată discuția)
Enel si facturile de regularizare savuM savuM buna ziua Vin cu o alta problema pe care o avem cu toti ENEL.In luna februarie am primit o factura de regulalizare in valuare de 2600 ron{ap 3 ... (vezi toată discuția)
Contuar enel nou - Anikadnb Anikadnb Buna ziua, tocma am achizitionat o garsoniera si cand am facut contractul cu Enel a trebuit sa schimb contuarul cu cel \"electric\". Zis si facut, vreau in ... (vezi toată discuția)