avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Case parasite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Case parasite

As dori consiliere juridica , am gasit o casa parasita de 20 ani. as dori sa intru in posesia ei. , dar nu stiu pasii care trebuie sa-i urmez, . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 03:25, 19 Iunie 2015
Adresati-va la cadastru pentru ca sa clarificati statutul bunului imobil
Ulterior faceti solicitare la primarie
Nu există proprietate părăsită.
Dacă există o proprietate există un proprietar sau moștenitorii acestuia
Dacă nu mai există nici moștenitori înseamnă că a intrat în domeniul privat al statului prin vacanță succesorală
Faptul că ați găsit o casă părăsită și vreți să o luați- acesta nu este un mod de dobândire a unui drept de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate primarie sau nu leusan leusan Subiectu leste un teren al carui proprietar a decedat de peste 30 de ani. La data decesului lui Popescu , acesta a fost inmormantat de catre primarie nu a ... (vezi toată discuția)
Ce fel de proprietate poate fi leusan leusan Un imobil preluat de primarie (sfartl popular) dupa decesul proprietarului fara mostenitori in anul 1970 ,si inchiriat ulterior unor familii nevoiaseca ... (vezi toată discuția)
Am gard comun cu terenul lăsat în paragina ma invadează crengile ... Voronca Voronca Am gard comun cu terenul lăsat în paragina ma invadează crengile și buruieni nu are mostenitori as dori sa îl iau în impozit de la primărie ce trebuie ... (vezi toată discuția)