avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cresterea gainilor in oras
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cresterea gainilor in oras

Buna ziua
Locuiesc la curte in orasul Bucuresti pe o sosea principala. Vecinul din fata mea creste pasari la o distanta de 12 metri de geamurile mele. Aceasta situatie atrage de la sine toate neajunsurile respectiv cantatul cocosului la ora cinci dimineata , cotcodacitul gainilor pe tot parcursul zilei si implicit mirosul. Am incercat sa rezolv amiabil aceasta problema cu vecinul meu dar mi-a spus ca e curtea lui si face ce vrea in ea. V-as ruga sa-mi spuneti daca legea permite cresterea pasarilor in oras si daca nu ce pot face pentru a rezolva aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: amavrancea , utilizator 16:28, 19 Iunie 2015
Sesizati primaria capitalei si solicitati clarificari privind cresterea pasarilor de curte pe raza mun. Bucuresti.

Un topic cu aceeasi tema
www.avocatnet.ro/content/for...

In Brasov
[ link extern ]
Va multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cocoși și găini în oraș - este legala cresterea pasarilor de curte in oraș? ... Marinella7 Marinella7 Bună ziua . Este legala cresterea pasarilor de curte in oraș? Sunt înconjurată de gainile si cocoși vecinilor . Găinile ca găinile dar cocoșii fac ... (vezi toată discuția)
Probleme cu pasarile de curte ale vecinului sylor sylor In urma cu 2 luni vecinii mei si-au cumparat 30 de pui.Le dat de mancare pana au crescut,iar acum a ramas cu vreo 6-7 gaini si 2 cocosi.Inafara faptului ca ... (vezi toată discuția)
Cu gaini si capre in sectorul 4 Florin.Iordache Florin.Iordache Buna ziua, De circa 10 luni locuiesc la curte in sectorul 4, este foarte bine, dar .... vecinul meu are peste 20 de gaini si acum si o capra. L-am rugat ... (vezi toată discuția)