Cristian Mazilu 
	    	Consultant credite si finantari

Cristian Mazilu 
	    	Consultant credite si finantari	    

Acum urmeaza partea neplacuta.
1. Cum ii pot constrange pe cei de la Provident sa ma scoata din evidenta biroului de credit si sa-mi stinga datoria.?
2. Caror institutii sa ma adresez pentru a fi pedepsiti vinovatii si pentru a fi despagubit pentru neplacerile suferite?
~ final discuție ~
 AndreiXHY	                   

Buna ziua, in data de 11.03.2017 am apelat la firma X IFN in vederea unui imprumut scadent la data de 11.04.2017, imprumutul respectiv a fost achitat la ... (vezi toată discuția)
	                    AndreiXHY	                   

Buna ziua, in data de 11.03.2017 am apelat la firma X IFN in vederea unui imprumut scadent la data de 11.04.2017, imprumutul respectiv a fost achitat la ... (vezi toată discuția)

StefanW	                   

Buna ziua,
   Revin in continuare cu aceeasi problema, furtul datelor cu, caracter personal pe care am semnalat-o si in postarile anteriorare.
Momentan, din ... (vezi toată discuția)
	                    StefanW	                   

Buna ziua,
   Revin in continuare cu aceeasi problema, furtul datelor cu, caracter personal pe care am semnalat-o si in postarile anteriorare.
Momentan, din ... (vezi toată discuția)

marian2013	                   

Buna ziua.
Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)
	                    marian2013	                   

Buna ziua.
Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)