avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in activitate

Buna ziua. Vreau sa candidez pentru un post de registrator medical si se cere vechime in activitate 6 luni. As vrea stiu daca vechimea in activitate este acelas lucru cu vechimea in munca(orice meserie). O zi buna.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:11, 21 Iunie 2015
Multumesc pentru raspuns. Cred ca atunci cand este vorba dpre o lege,hg,ordin nu cred ca se face "economie de cuvinte", de ce nu s-a scris specialitate in loc de activitate? Mai astept si alte opinii.
Probabil este o omisiune a legiuitorului .

Mai bine ii intrebati si pe cei care au emis acel act normativ, intrucat nu cred ca veti gasi pe cineva sa va raspunda in locul lor la intrebarea "de ce au scris asa in loc de asa".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii specifice concurs marina_1010 marina_1010 Buna seara, Indraznesc sa va adresez si eu o intrebare, in speranta ca ma va lamuri cineva . Am vazut postat pe site ul unui spital un anunt ca ... (vezi toată discuția)
Promovare grad profesional ContSters301096 ContSters301096 buna ziua, Am nevoie de o informatie pentru o prietena angajata ca si registrator medical UPU, va rog frumos sa imi spuneti dupa cati ani lucrati in domeniu ... (vezi toată discuția)
Buna seara speta este urmatoarea: se organizeaza concurs pentru ... Catalin2906 Catalin2906 Buna seara Speta este urmatoarea: Se organizeaza concurs pentru ocuparea functiei de referent IA (studii medii) in cadrul structurii financiar contabile ... (vezi toată discuția)