avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare silita

buna ziua.as dori sa stiu cum sa procedez in cazul cind nu am mai platit ratele la un credit din august 2011,creditul mi-a fost vindut la o firma de recuperari de la care am primit instiintare pe data de 21 mai 2012.normal pe 21 mai 2015 intervine termenul de prescriptie,totusi am primit de la un executor ca de pe data de 17 iunie 2015analizeaza sau cam asa bunurile mobile si imobile.el a inceput procedura dupa termenul de prescriptie,ce pot face eu in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:21, 22 Iunie 2015
Este hazardat a ne pronunta fara a cunoaste documentele din dosarul de executare silita
Dvs faceti vorbire despre termenul de prescriptie
Trebuie sa cunoasteti ca prescriptia se intrerupe si se reia prin orice document incheiat de executorul judecatoresc/recuperator,astfel incat executarea silita,la cererea creditorului se poate derula pe parcursul mai multor ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bunicug bunicug Buna ziua.Am si eu o intrebare.In anul 2006 am luat un credit de nevoi personale suma de 17.000 ron fiind si sotia coplatitor.In anul 2010 am fost dat in somaj ... (vezi toată discuția)
Executare silita lory22 lory22 Buna ziua, ma confrunt cu o situatie cam ciudata. Sotul meu a primit o instiintare de executare silita , executare care reiese ca in urma cu 3 ani in 2012 a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua - prescriere datorie din 2008 ClaudiaClaudiamirela@gmail.com ClaudiaClaudiamirela@gmail.com am făcut un credit în 2008! 2300euro.!am plătit o perioada. Am avut oprire timp de 2 ani..cam 100 mai. ..mi am schimbat serviciul și după un an iar mi s a ... (vezi toată discuția)