ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 bogdan1982	                   

Buna ziua,
As dori sa aflu cateva informatii privitor la o executare silita asupra mea.
Am  contractat un credit de 10.000 ron in 2008 pe care nu l-am mai ... (vezi toată discuția)
	                    bogdan1982	                   

Buna ziua,
As dori sa aflu cateva informatii privitor la o executare silita asupra mea.
Am  contractat un credit de 10.000 ron in 2008 pe care nu l-am mai ... (vezi toată discuția)

narcisa_salbatica	                   

Buna seara! Pentru un credit contractat in 2008, s-au achitat rate pana la cea aferenta lunii decembrie 2009. Dupa aceea, au urmat desigur telefoane si adrese, ... (vezi toată discuția)
	                    narcisa_salbatica	                   

Buna seara! Pentru un credit contractat in 2008, s-au achitat rate pana la cea aferenta lunii decembrie 2009. Dupa aceea, au urmat desigur telefoane si adrese, ... (vezi toată discuția)

fyl	                   

M-am trezit acum cu o executare pentru un card de credit care l-am achitat acum cinci ani si nu stiu unde sint acele acte sau daca le mai am.Asta s-a intimplat ... (vezi toată discuția)
	                    fyl	                   

M-am trezit acum cu o executare pentru un card de credit care l-am achitat acum cinci ani si nu stiu unde sint acele acte sau daca le mai am.Asta s-a intimplat ... (vezi toată discuția)