avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna dimineata....la cat timp dupa depunerea dosarului pt somaj vine somajul? mie de ex trebuia sa-mi vina de pe 17 iunie,dar nici acum nu a venit...de ce???#-o
Cel mai recent răspuns: Dana_Saigiu , utilizator 09:53, 21 Iulie 2015
banuiesc ca daca erau pb cu dosarul eram sunata...sau nu mi se punea viza pe 17 iunie,nici eu nu stiu ce sa mai cred!
Cand v-ati depus dosarul la AJOFM nu v-a spus si data cand va intra indemnizatia?
din pacate nu mi-au zis nimic cand am depus dosarul
Din cate cunosc, trebuia sa va spuna cand va intra indemnizatia de somaj pe card sau cand vine posta.

am fost azi sa pun viza pe carnetul de somaj si mi-a trecut data de 19 august sa vin iar sa pun viza,dar din cate am inteles,deoarece sunt insarcinata in luna a 7-a de sarcina,imediat ce depun concediul medical,se suspenda somajul...de ce sa mai merg sa pun viza,ca nu inteleg?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil la absolvente bibisi bibisi Vreau sa aflu informatii referitoare la unde trebuie sa depun dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului, daca eu sunt din jud Maramures intr-o ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa somaj (sarcina 7 luni) Dana_Saigiu Dana_Saigiu Buna ziua,am si eu o intrebare,am depus azi concediul medical dupa somaj,dar nu mi-au zis cand vine,decat ca vine tot prin posta! Intrebarea mea este: vine ... (vezi toată discuția)
Voi primi indemnizatia de crestere a copilului? Tania3 Tania3 Am finalizat sc.postliceala la zi si mi-am depus dosarul pentru somaj si acum sunt insarcinata in 5 saptamani. La somaj sunt pe lista oamenilor in cautare ... (vezi toată discuția)