avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de comodat intre doua persoane fizice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de comodat intre doua persoane fizice

se poate incheia un contract de comodat intre doua persoane fizice ne autorizate?
eu vreau sa inchei un contract de comodat pt un apartament pe o durata de un an .
Cel mai recent răspuns: vlad589 , utilizator 12:58, 28 Mai 2013
Buna ziua. As dori sa inchei si eu un contract de comodat intre mine si mama mea , in scopul predarii mie autoturismului inscris pe numele ei pentru o scurta vacanta in afara tarii.Sa inteleg ca pot incheia un astfel de contract fara aprobarea legala unui notar? Este valabil un contract incheiat doar intre mine si ea fara parafa autorizata? Va multumesc .
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2013
vlad589, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire melania-mia melania-mia buna ziua,am o intrebare,de o saptamana a murit tatal meu,in cat timp se poate face desbaterea mosteniri noi suntem 2 frati si mai e mama,iar fratele meu a re ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat carcasa carcasa buna ziua, pot sa fac un contract de comodat pentru locuinta unui cetatean strain? pana acum am avut un contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat mihaicraiova mihaicraiova Buna ziua..Se poate face un contract de comodat in alt judet decat cel in care se afla persoanele care doresc sa faca un contract de comodat pentru un ... (vezi toată discuția)