avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Protectia imaginii minorului
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Protectia imaginii minorului

copilul meu a jucat (ca actor principal) intr-un film de scurt metraj in cadrul UNATC, eu, ca parinte, am semnat contractul, dar nu am primit copie. ce lege imi sustine dreptul de a avea o copie a contractului si, implicit a filmului?
Ultima modificare: Luni, 22 Iunie 2015
Mamicaingrijorata, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:09, 22 Iunie 2015
Legea 8/1996

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor pentru imagini furate cu care s-a castigat un concurs?! ionutalexandrustoian ionutalexandrustoian In decembrie 2014 am fost rugat de un fost (ceea ce credeam eu) prieten sa ajut la realizarea unui scurt metraj pentru un concurs, mai exact partea a doua ce ... (vezi toată discuția)
Drept autor pentru opera literara adaptata si ecranizata cocolinos cocolinos Buna ziua. In timpul facultatii am regizat un scurt-metraj studentesc, iar scenariul meu este inspirat 70 % dintr-o opera de 2 pagini pe care am gasit-o pe ... (vezi toată discuția)
Cel mai bun actor roman beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este pentru tine cel mai bun actor roman (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood ... (vezi toată discuția)