Situatia este urmatoarea. Fratele meu este internat la psihiatrie pt schizofrenie de o luna. In acest timp a fost agresat de 3 ori de catre medici (are vanatai vizibile). Medicii zic ca e agresiv dar e tot timpul sedat deci nu are cum sa ii agreseze. Am depus plangere la politie in care am zis ce se intampla dar cei de la politie dupa ce au fost la spital mi-au dat plangerea inapoi. Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac ca sa imi primeasca plangerea (ce infractiune comite medicul) si sa faca o expertiza medicala fratelui ca sa vada ce se intampla.
Se poate depune și la parchet.Ulterior va fi trimisă organelor de poliție, dar cel puțin va primi un nr. de înregistrare.Infracțiunea ar putea fi aceea de loviri și alte violențe.Trebuie probate faptele.Dacă fratele dvs. a fost spitalizat în perioada în care s-au produs leziunile traumatice, se poate prezuma că acolo în spital au fost provocate.Aveți nevoie și un certificat medico-legal .
Vatamare corporala
Ana65
Va salut. In urma unei altercatii , fratele meu a cazut victima.
Mentionez ca fratele meu se intorcea catre casa si nu avea nici o legatura cu incidentul , ... (vezi toată discuția)