avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Dezvoltare imobiliara
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Dezvoltare imobiliara

Doresc sa constitui un SRL-D. Ceea ce va face acest SRL este sa achizitioneze un teren, sa construiasca o casa (in baza unui contract de prestari servicii cu o firma de constructii) si ulterior sa vanda casa + terenul.
Ce coduri CAEN sunt potrivite pentru acest lucru?
Eu am identificat 4110 - Dezvoltare (promovare) imobiliara, care nu are nicio valabilitate fara autorizarea 6810 - Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii..asta in viziunea mea. Aveti alte pareri in sensul asta?
Problema e ca 6810 e activitate interzisa in cadrul unui SRL-D...

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Dezvoltatorii imobiliari beneficiaza de salarizarea in constructii? CusDorin CusDorin Buna ziua as vrea sa stiu daca as infiinta o firma de dezvoltare imobiliara (construiesc si vand case fara a avea angajati proprii care sa construiasca ... (vezi toată discuția)
Caen-explicatii cristian.ghinet cristian.ghinet Explicatiile din codul CAEN sunt cu caracter obligatoriu si exact? Multumesc! (vezi toată discuția)
Vanzare apartamente amenajate/mobilate Mihai_11 Mihai_11 Buna ziua, In calitate de persoana fizica,daca cumpar si amenajez/mobilez x apartamente pe an in scopul revanzarii cu profit,trebuie sa declar si sa platesc ... (vezi toată discuția)